• Saisonale Karte

Saisonale Sommer Karte

Nüsslisalat Natur

13.50

Lamb's lettuce salad

 

Nüsslisalat mit Speck, Ei und Croutons

16.50

Lamb's lettuce salad with bacon, egg and croutons

 

Kürbiscremesuppe mit Rahm und gerösteten Kürbiskernen

12.50

Creamy pumpkin soup and roasted pumpkin seads

 

Frische Winterpilze Bruschetta mit Nüsslisalat

17.00

Fresh winter mushrooms Bruschetta with lamb's lettuce salad

 

Hausgemachtes Hirschgulasch mit Pfifferlingen, Spätzli, Rotkohl und Preiselbeerbirne

35.00

Homemade venaison goulash with chanterelles, spaetzle, red cabbage and poched pear with cranberries

 

Wildschweinkotelette an Rosmarinwildsauce dazu Kürbisgemüse und Spätzli

37.50

Wild boar chops with rosmary-venaison-sauce served with diced pumpkin and spaetzle

 

Reh Entrecôte mit frischen Steinpilzen an Preiselbeer-Wildsauce, Kürbisgemüse und Spätzle

48.00

Deer entrecote with fresh cep, cranberry-venaison-sauce served with diced pumkin and spaetzle

 

Rigatone alla Cacciatore : mit Wildgeschnetzeltem, Trauben und einer Pilzmischung an cremiger Wildsauce

28.50

Rigatone alla cacciatore : with sliced venison meat, grapes and wild mushrooms in a creamy venaison sauce

 

Kürbisrisotto mit Maroni und Mascarpone

28.00

Risotto with pumpkin, fresh chesnut and mascarpone